ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Παγκόσμιο το μεγαλείο του Άρη! Ο Super3 Κύπρου και το…κασκόλ του ήρωα Σολωμού”

 Ο δημοσιογράφος και μέλος του Super 3 Κύπρου, Δημήτρης Μανουσάκης προχώρησε σε μια κιτρινόμαυρη κατάθεση ψυχής για το μεγαλείο του Άρη, με αφορμή την κοπή της πίτας του συνδέσμου, ενώ μίλησε για το κασκόλ του συλλόγου που παραμένει στο σπίτι του ήρωα Σολωμού.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά για την εκδήλωση της κοπής του Super3 Κύπρου και την παρουσία του δημάρχου κ.Παπαχαραλάμπους:

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Δ.Σ. του συνδέσμου, η ιδέα μας ήταν να αναδείξουμε το μεγαλείο του Άρη, με όλα αυτά που περνάει η ομάδα τα τελευταία χρόνια θέλουμε να εμψυχώνουμε τον κόσμο.

Θέλαμε να δείξουμε σε όλους τους οπαδούς μας, αλλά ιδιαίτερα στους μικρούς το πόσο μεγάλος είναι ο Άρης.

Η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου δεν είχε κανένα πολιτικό κριτήριο, ο κ.Παπαχαραλάμπους εκτός από δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου νομού της Κύπρου, του νομού Στροβόλου είναι και φανατικός Αρειανός.

Ξέρει τα πάντα για την ομάδα και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση αυτήν ενώ μας είπε ότι είναι τιμή του πως εντός των ορίων του δήμου του στεγάζεται ο σύνδεσμος μας.

Είναι σημαντικό ότι εκφράζει ξεκάθαρα τα συναισθήματα του, παρόλο που εντός του Δήμου του στεγάζονται και σύνδεσμοι άλλων ομάδων δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι Αρειανός.

Όταν στην Λευκωσία υπάρχουν σύνδεσμοι των πέντε μεγαλύτερων Ελληνικών ομάδων έχει και πολιτικό κόστος να μιλήσει μόνο για μια από αυτές.

Για το ότι και άλλοι σύνδεσμοι στην Κύπρο μίλησαν για την εκδήλωση αυτή:

Όλοι μιλάνε για αυτό που κάναμε, για την δικιά μας εκδήλωση.

Εμάς μας νοιάζει βέβαια να συνεχίσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να προβάλουμε το μεγαλείο του Άρη, το οποίο δεν περιορίζεται στην Ελλάδα αλλά επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

Για εμάς σύνδεσμος σημαίνει και εκδηλώσεις για να φανεί το μεγαλείο αυτή της ομάδας.

Και ετοιμάζουμε και κάτι μεγαλύτερο, που θα έχει την σφραγίδα του Άρη, θέλουμε να αποτυπώσουμε αυτήν την εκδήλωση με τον Άρη εδώ στην Κύπρο.

Είναι κάτι που θέλουμε να μείνει και θα μείνει.

Για το πως μπόρεσαν να κάνουν μια τέτοια εκδήλωση:

Έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Εμείς είπαμε ότι θα το κάνουμε αυτό και θα δώσουμε όλη την δύναμη της ψυχής μας για να ακουστεί αυτό παντού.

Για το πως είναι να είσαι Άρης στην Κύπρο όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά:

Είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς στα δύσκολα γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί, έχουμε τον σύνδεσμο μας στην Λεμεσό, στην λεωφόρο Στροβόλου στην πιο κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας.

Και υπάρχει και ο σύνδεσμος μας στην Πάφο.

Για τον κόσμο:

Ο Άρης είναι ιδέα, δεν είναι πρόσωπα που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, η δουλειά η δική μας είναι να στηρίζουμε αυτήν την ιδέα, η θέση η δική μας είναι στην κερκίδα και τα λαρύγγια μας στα κάγκελα, για να πετύοχουμε τον στόχο μας, που αυτήν την στιγμή είναι η Ευρώπη.

Η γκρίνια πίσω από τα πληκτρολόγια δεν βοηθάει, την ομάδα βοηθάν οι φωνές μέσα στο γήπεδο.

Ο κόσμος έχει σκάσει, αλλά όλοι αγαπάμε και λατρεύουμε την ομάδα, αγωνιζόμαστε για τα μικρά παιδάκια, για να μεγαλώσει ο Άρης.

Για τον Σολωμό Σολωμού και την σχέση του με τον Άρη:

Ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που τον τίμησε, και εμείς πήγαμε στο πατέρα του σπιτιού του μάρτυρα, του ήρωα του Σωλομού, είναι ακόμα εκεί το κασκόλ του Άρη, όποιος μπαίνει μέσα στο σπίτι βλέπει το κασκόλ του Άρη.

To Top