«Παγωμάρα» στην Τούμπα για την σύλληψη

Η σύλληψη του Σαχπατζίδη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ… Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν, όπως και τον Ν. Ζήγρα, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση ως διαχειριστής off shore εταιρίας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

Αμφότεροι θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Κατηγορούνται ότι λειτούργησαν ως παρένθετα πρόσωπα, για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία…

Στον «Δικέφαλο» δεν ανησυχούν για τα τυπικά θέματα που προκύπτουν από την σύλληψή του, ωστόσο είναι σίγουρο πως αυτή η εξέλιξη ανατρέπει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια της διοίκησης της ΠΑΕ στην οποία μετέχουν οι δύο γιοι του.

Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας που είναι ο βασικός χρηματοδότης του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και μέτοχος της ΠΑΕ, αποτελούσε ένα «δίχτυ ασφαλείας» στην περίπτωση που η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Ζήσης Βρύζας (συνεταίρος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, με την οικογένεια Σαχπατζίδη) για την εξεύρεση επιπλέον εσόδων δεν καρποφορούσε.

Το Δ.Σ. συνεδρίασε, όπως κάνει κάθε εβδομάδα, την Τετάρτη (11/4) χωρίς την παρουσία των αδελφών Σαχπατζίδη και στο συμβούλιο συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως είναι η παράταση της θητείας της διοίκησης, τα μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ που θα κυκλοφορήσουν μετά το Πάσχα και το ζήτημα της μπουτίκ…

Πηγή: sentragoal.gr

 

To Top