ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Παγωμένο” το θέμα παραμονής ή όχι του Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

Παγωμένες είναι οι εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές, στο θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, μία ακόμα βδομάδα φεύγει χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. 

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr: “Στο ξεκίνημα της βδομάδας λέγαμε και γράφαμε οτι θα ήταν μία βδομάδα εξελίξεων στο θέμα της παραμονής ή όχι του Νίκου Παπαδόπουλου, στον πάγκο του ΟΦΗ, όμως κατά τα φαινόμενα, η βδομάδα θα τελειώσει… άδοξα  και δεν θα μας βρει… σοφότερους όσο αφορά αυτό το «καυτό»  ζήτημα.

Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και αυτή η… κωλυσιεργία φέρνει πίσω και την δρομολόγηση των εξελίξεων στα άλλα «ανοικτά» θέματα της ομάδας, που άπτονται της παραμονής του Βορειοελλαδίτη τεχνικού.

Και όλα αυτά ενώ ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το τελευταίο φετινό εκτός έδρας ματς της σεζόν, με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Οι ενοχλήσεις που νοιώθει ο Οστοιτς στο γόνατο μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, καθιστούν ερωτηματικό τη συμμετοχή του, στο παιχνίδι της Κυριακής (4/5, 5μμ) .

Για το παιχνίδι αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζει στους Κώτσιο, Χαντί (τιμωρημένοι), Ράντι (υποχρεώσεις με την Εθνική), ενώ επιστρέφουν οι Κομεσίδης και Νάστος.

Η αποστολή του ΟΦΗ, θα μεταβεί το Σάββατο το απόγευμα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, από εκεί οδικώς στην Καρδίτσα, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διανυκτερεύσει και την Δευτέρα το πρωί, θα επιστρέψει αεροπορικώς στο Ηράκλειο”.

To Top