«Παγώνει» η πρωτοβουλία με τους επιχειρηματίες

Ο επίλογος της κοινής δήλωσης από του Γιάννη Γρανούζη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη σκιαγράφησε το «πάγωμα» των εξελίξεων σε ό,τι αφορά την κίνηση των Αρειανών επιχειρηματιών, μετά τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας.

«Η κατάλυση των θεσμών και των διαδικασιών , μας αφαιρεί οποιαδήποτε νομιμοποίηση θεσμικής ενεργοποίησης προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης στον ΑΡΗ» είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την κοινή επιστολή.

Το δ.σ. της ΚΜΑ είχε πάρει την πρωτοβουλία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Αρειανοί επιχειρηματίες, αυτό έγινε, βγήκε μια ανακοίνωση και έγινε ένα πρώτο βήμα. Προς το παρόν, το δεύτερο είναι… μετέωρο, γιατί είναι φανερό ότι οποιαδήποτε πρωτοβουλία «παγώνει» και μπαίνει στην άκρη σε ότι αφορά τη δράση του δ.σ. του φορέα.

Ραντεβού για σήμερα, πάντως, δεν υπήρχε. Το πώς θα δράσουν οι παράγοντες που βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι την περασμένη Δευτέρα παραμένει άγνωστο αυτήν την στιγμή.

Η λογική λέει ότι εφόσον έχουν προθέσεις να βοηθήσουν σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση θα το κάνουν, άσχετα με τις εξελίξεις στο συμβούλιο της Κοινωνίας. Στην παρούσα φάση δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει κάτι, αλλά ποιος θα το τελειώσει με επιτυχία και προς όφελος του συλλόγου. Πάντα με πράξεις…

To Top