«Παγώνει» η συμφωνία της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ για τηλεοπτικό συμβόλαιο 8.000.000 ευρώ

Στον «πάγο» βάζει η ΕΡΤ τις συμφωνίες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επόμενου πρωταθλήματος διαμηνύοντας στους ενδιαφερόμενους ότι δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία μέχρι τις 30 Ιουλίου λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρει το protothema.gr: “Μέχρι στιγμής «άστεγοι» τηλεοπτικά είναι τρεις ομάδες, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ «στον αέρα» είναι και τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Superleague 2, το νέο πρωτάθλημα που εξήγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, και τη Football League.

Την Παρασκευή εξηγήσεις για την τακτική των διαπραγματεύσεων της ΕΡΤ, στις οποίες κατά πληροφορίες είχε προταθεί ένα ποσό της τάξης των 8 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός με επιστολή του στην οποία ζητούσε να μάθει με ποια κριτήρια η ΕΡΤ διαπραγματεύεται με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες προσφέροντας μάλιστα πολύ μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο για τρία χρόνια, αγνοώντας τους «ερυθρόλευκους» αν και ο Ολυμπιακός «είναι η πλέον λαοφιλής ομάδα και διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπορική αξία και δυναμική στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά».

Μέχρι στιγμής «άστεγοι» τηλεοπτικά είναι τρεις ομάδες, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ «στον αέρα» είναι και τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Superleague 2, το νέο πρωτάθλημα που εξήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, και τη Football League.

Την Παρασκευή εξηγήσεις για την τακτική των διαπραγματεύσεων της ΕΡΤ, στις οποίες κατά πληροφορίες είχε προταθεί ένα ποσό της τάξης των 8 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός με επιστολή του στην οποία ζητούσε να μάθει με ποια κριτήρια η ΕΡΤ διαπραγματεύεται με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες προσφέροντας μάλιστα πολύ μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο για τρία χρόνια, αγνοώντας τους «ερυθρόλευκους» αν και ο Ολυμπιακός «είναι η πλέον λαοφιλής ομάδα και διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπορική αξία και δυναμική στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά»”.

To Top