“Παγώνει” τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Καλαϊτζίδης, περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις

Η περίπτωση του Γκαέλ Ν΄Λουντούλου θα είναι και η τελευταία με την οποία θα ασχοληθεί (προς το παρόν) ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, καθώς οι εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου που “τρέχουν” με γοργούς ρυθμούς αυτό το διάστημα αφήνουν στην άκρη κάθε επαφή και προσέγγιση σε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν.

Ο 57χρονος τεχνικός, έχει πάρει στις… πλάτες του τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, ωστόσο από την στιγμή που το τοπίο για το μέλλον της ομάδας παραμένει εν μέρει θολό, “παγώνει” οποιαδήποτε επαφή του με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αν και αρχικά δείχνει θετικός στο να συνεχίσει να ηγείται της τεχνικής ηγεσίας του Αρη και στη Γ΄Εθνική τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο με αποτέλεσμα να μην έχει την ευχέρεια να διαχειριστεί όπως ο ίδιος θα ήθελε την μεταγραφική ενίσχυση.

Μόλις παρθούν οι οριστικές αποφάσεις γύρω από το διοικητικό μέλλον της ομάδας αλλά και οριστικοποιηθεί ή όχι η παραμονή του στον Άρη θα “φορτσάρει” για να μπει στην τελική ευθεία, ώστε να καλύψει τα κενά που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ ή που αναμένεται να προκύψουν.

To Top