«Παγώνει» το Πρωτοδικείο μέχρι τις 9 Νοεμβρίου μετά το τρίτο «όχι»! Τα σενάρια της επόμενης μέρας

Ο Σταύρος Λαμπριάκος και ο Πάνος Στεφανίδης αρνήθηκαν από την περασμένη εβδομάδα να μπουν σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Το τρίτο «όχι» ήταν αυτό του Αλέκου Κατσιαούνη, ο οποίος έκανε την τελευταία στιγμή πίσω, μπροστά στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που καθηλώνουν τον σύλλογο. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Όλα δείχνουν ότι η λύση προσφυγής στο Πρωτοδικείο «παγώνει». Τρεις αρνήσεις από τα μέλη της διοικούσας (Κατσιαούνης, Λαμπριάκος, Στεφανίδης) είναι πολλές… Το μοναδικό «ναι» από τους τέσσερις είναι αυτό του Αντώνη Ζαμπέτα, όμως, η δική του περίπτωση, “κολλάει” στη «λαϊκή εντολή», όπως αυτή εκφράστηκε στη γενική συνέλευση με συγκεκριμένο τρόπο: να μην υπάρχουν παράγοντες που συμμετείχαν στις διοικήσεις των τελευταίων χρόνων. Ακόμη, όπως τονίζουν με νόημα τα μέλη του φορέα από τη στιγμή που ξεκινάει ο έλεγχος τις επόμενες μέρες «ο Ζαμπέτας δεν μπορεί να είναι και ελεγχόμενος και ελεγκτής».

Το πιο πιθανό σενάριο μέχρι στιγμής είναι να «παγώσει» το Πρωτοδικείο μέχρι το δικαστήριο της 9ης Νοεμβρίου, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99 και μετά να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Επίσης, πρέπει να θεωρείται πιθανότατο ότι δεν θα προκηρυχθεί γενική συνέλευση μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με βάση, μάλιστα, συγκεκριμένο σκεπτικό. Δηλαδή «να συνεχίσει η παρούσα διοικούσα επιτροπή με όλα τα μέλη με τη μορφή που έχει σήμερα, μέχρι να δουν τι θα γίνει με το άρθρο 99 και με τα χρέη» και την «επόμενη μέρα» να ανοίξει το θέμα της γενικής συνέλευσης.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τονίζουν, πάντως, ότι θα βρεθεί η λύση για τον σύλλογο, αλλά οι μέρες περνούν και παρά τις ζυμώσεις και τις επαφές που έγιναν, δεν έχει προκύψει ένα αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό που να πείθει τον κόσμο ότι ο Άρης βαδίζει με σταθερά βήματα στην αλλαγή σελίδας.

To Top