ΠΑΕ Άρης: “Έφυγες σαν πρωταθλητής…”

Η ΠΑΕ Άρης ήταν στη δύσκολη θέση να… μεταδώσει την τραγική είδηση του θανάτου του Άγγελου Τσιπούρα. Πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται τα συλλυπητήρια όλου του διοικητικού συμβουλίου, του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλων όσοι αποτελούν μέλη της οικογένειας του Άρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές), οι ομάδες Κ-20 και Κ-17, καθώς και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-17, Άγγελου Τσιπούρα, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλληπτήρια στους οικείους του για την απώλειά του.

Το σοκ μεγάλο, το πένθος για την οικογένεια του ΑΡΗ βαρύ.

Καλό Παράδεισο, Άγγελε… «Έφυγες» σαν Πρωταθλητής… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Ο Άγγελος Τσιπούρας, γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1996, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μέλος της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής μας ομάδας και από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ, που τον περασμένο Μάιο κατέκτησε τον τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδας στην Τρίπολη. Αγωνίζονταν στη θέση του αριστερού μπακ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη, στις 15:00 στο Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και το παρών θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ.

Οι σημαίες στο Κλεάνθης Βικελίδης από το πρωί κυματίζουν μεσίστιες, ενώ αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 3 σε όλα τα παιχνίδια της Κ-17 μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή”.

 

To Top