ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Άρης: “Προσφεύγουμε στο CAS για την απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA”

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η FIFA διατήρησε την απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ Άρης. Θα προσφύγουν άμεσα στο CAS για να δικαιωθούν οι “κιτρινόμαυροι”!

Η αρμόδια επιτροπή εκτίμησε ότι τόσο η Ελληνική Ομοσπονδία όσο και η ΠΑΕ Άρης δεν εφάρμοσαν τους κανονισμούς καθώς προχώρησαν στην έκδοση δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι παρότι στην ΠΑΕ Άρης είχε ήδη επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών λόγω οφειλών σε παλιούς ποδοσφαιριστές, πράγμα που σημαίνει έμμεσα ότι δεν αποδέχεται το γεγονός πως πρόκειται για χρέη της παλιάς εταιρίας και όχι αυτής που βρίσκεται σε λειτουργία.

H FIFA διατηρεί το μεταγραφικό ban για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, δίνοντας όμως το δικαίωμα στον Άρη να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπως και θα γίνει.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

Ήδη η ΠΑΕ Άρης, όπως έχει ενημερώσει έχει ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης για να προσφύγει στο CAS. Όπως υποστηρίζουν στην Αλκμήνης: “Η σημερινή απόφαση της FIFA ήταν αναμενόμενη επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Η FIFA δεν δέχτηκε τις θέσεις μας για την υπόθεση Ντουρμισάι αλλά ούτε και της ΕΠΟ, συνεπώς το ban παραμένει. Έχουμε ζητήσει ήδη το σκεπτικό της απόφασης για να προσφύγουμε στο CAS όπου πιστεύουμε θα δικαιωθούμε”.

H FIFA τιμώρησε επίσης με πρόστιμο 500.000 ελβετικών φράγκων την ΕΠΟ εκτιμώντας ότι και αυτή καταστρατήγησε τους κανονισμούς στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Και η Ελληνική Ομοσπονδία, αναμένεται να προσφύγει στο CAS.

To Top