ΠΑΕ Άρης: “Προφορική συμφωνία με Μητρόπουλο και Παναιτωλικό”!

Την προφορική συμφωνία με τον Παύλο Μητρόπουλο, αλλά και την ομάδα του Παναιτωλικού γνωστοποιεί η ΠΑΕ Άρης!

Η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη είναι επιτακτική ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό οι κίτρινοι κινήθηκαν για την απόκτηση του Παύλο Μητρόπουλο. Μετά την προφορική συμφωνία με τον 22χρονο μέσο, επήλθε και συμφωνία με τη διοίκηση του Παναιτωλικού.

Την είδηση επιβεβαιώνει επίσημα η ΠΑΕ Άρης, με τη σημείωση ότι η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό για έξι μήνες, από τη στιγμή που ο Μητρόπουλος δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Μητρόπουλος πέρυσι έκανε «γεμάτη» σεζόν με τον Παναιτωλικό στη Σούπερ λίγκα, συμπληρώνοντας 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αγωνιζόμενος όλες αυτές τις φορές ως βασικός.

Φέτος έπαιξε επτά παιχνίδια στους δύο θεσμούς ήδη μέχρι τις 24 Οκτωβρίου (στα έξι εκ των οποίων ως βασικός), όμως μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο (ήττα με 3-1), ο Καραγεωργίου δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ ξανά.

Φυσικά πρέπει να σημειώσουμε ότι από κει και πέρα προέχει η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, τη στιγμή που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με την αναμενόμενη επιμήκυνση των δόσεων από 24 σε 48.

Αυτό θα σημαίνει πως η ΠΑΕ Άρης θα πληρώνει ένα μικρότερο ποσό μηνιαίως στην Εφορία, από τις 240.000 ευρώ που προβλέπονται με την υπάρχουσα ρύθμιση, η οποία πάντως έχει χαθεί και χρειάζονται πολλά περισσότερα χρήματα για να επανέλθει.

Η ΠΑΕ υποστηρίζει πως έχει τα χρήματα για την πρώτη δόση, προκειμένου να πάρει φορολογική ενημερότητα και να μπορεί να κάνει 2-3 μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, ανάμεσα στις οποίες είναι και η μετακίνηση του Μητρόπουλου.

To Top