ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Άρης: “Όλοι στο σπίτι μας! T-shirts για να κιτρινίσουμε το γήπεδο!”

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε το δικό της μήνυμα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, ενημερώνοντας και για t-shirts που έχουν τυπωθεί και θα δίνονται με κάθε εισιτήριο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά:

ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής… Δύο «στροφές» έμειναν για να γυρίσουμε οριστικά σελίδα και να σβήσουμε τον… εφιάλτη της τελευταίας τετραετίας. Δύο… ανάσες ακόμη.

Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Καθότι μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας μας στο φυσικό της χώρο, η αναμέτρηση της Κυριακής μοιάζει ως μια καλή συγκυρία. Αφενός για να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με το θερμό μας χειροκρότημα και αφετέρου ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα στείλει ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση…

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους την Κυριακή στο «σπίτι μας» για το τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα μας. Για να επιβραβεύσουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας.

Εξαιτίας της παραπάνω συγκυρίας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τύπωσε για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν αναμνηστικά t-shirts με σκοπό να κιτρινίσουμε στις κερκίδες.

Τα t-shirts συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των εισιτηρίων και θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την ARIS F.C. Boutique (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων).

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης για το τελευταίο χειροκρότημα…

Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν…
#WeAreBack

To Top