ΠΑΕ Πανιώνιος: «Η ρίψη φωτοβολίδας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ατυχές περιστατικό»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος πήρε επίσημη θέση για την δολοφονική φωτοβολίδα ευθείας βολής που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε σε όλους τους τόνους «συγνώμη» από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αυτό είναι κάτι που μετριάζει την οργή και την αγανάκτησή μας. Περιμένουμε όμως και εμπράκτως να κινηθούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση του δράστη και να παραδοθεί στην Αστυνομία προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την πράξη του.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία, είναι η μοναδική που χειρίζεται τις κάμερες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, αλλά και πραγματοποιεί τον σωματικό έλεγχο των οπαδών πριν την είσοδό τους σε αυτό. Επειδή λοιπόν τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν κανονικά, εκτιμούμε πως έχει και το απαραίτητο υλικό στα χέρια της για την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να διαβεβαιώσει τον φίλαθλο κόσμο της πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό. Ήδη υπάρχει η σκέψη να μην χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.

Με αυτά ως δεδομένα, εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια ο κάθε ένας να έρχεται στο γήπεδο για να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

To Top