ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παθιασμένος Άρης, για το “τρίποντο” απέναντι στον ΠΑΟΚ, βάζει γερές βάσεις για την 2η θέση! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σήμερα (PRESSARIS LIVE, 19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τον σημερινό του αντίπαλο και να βάλει γερές βάσεις για να τερματίσει οριστικά 2ος φέτος!

Οι “κιτρινόμαυροι” έρχονται με τη φορά του εμφατικού διπλού στην Λεωφόρο και της σπουδαίας νίκης (1-2) επί του Παναθηναϊκού και θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο εμπεδώνοντας την μεγάλη τους θέληση για να κλειδώσουν την Ευρώπη!

Έχουν 57 βαθμούς, την ψυχολογία τους στα ύψη μετά από την ολική ανατροπή στην Λεωφόρο και με “τρίποντο” θα καταφέρουν να αυξήσουν την διαφορά από τον ΠΑΟΚ, για την “μάχη” της 2ης θέσης, στους έξι πόντους!

Ο Μπρούνο Γκάμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, με τον Πορτογάλο να έχει τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του, μετά από απουσία δυο αγώνων με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, , Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μπρούνο Φελίπε και οι ανέτοιμοι Έργκυς Κάτσε, Γιοάν Μπεναλουάν (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό).

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η ΚΕΔ αποφάσισαν να ορίσουν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έναν όχι και τόσο έμπειρο διαιτητή, τον 29χρονο Γάλλο, Βιλί Ντελαζόντ. Βοηθοί του θα είναι οι Χικάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, επίσης από τη Γαλλία, 4ος θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας), στο VAR ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν και AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας).

To Top