ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παιδικά λάθη και έλλειψη γκολ έφεραν τον Άρη πάλι από την αρχή!

Στη Λαμία ο Άρης έψαχνε την τρίτη διαδοχική του νίκη μετά από αυτές κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, η οποία όμως δεν ήρθε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που αποτελεί πισωγύρισμα για τους κιτρινόμαυρους και το οποίο προήλθε από παιδικά λάθη και έλλειψη γκολ.

Ο Άρης παρουσία μεγάλο πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας, κάτι που αποτυπώνεται από την πρώτη τελική προσπάθεια η οποία ήρθε στο 42ο λεπτό με τον Ετέμπο για να έρθει στη συνέχει το γκολ του Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τόλη Τερζή ανέβασε την απόδοσή της, έκανε φάσεις αλλά δεν είχε την ουσία όπως στα προηγούμενα ματς. Στη Λαμία ο Άρης δεν μπήκε όπως στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Δηλαδή με φόρα για να ανοίξει το σκορ. Προτίμησε έναν άλλο, διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που του κόστισε μιας και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και μετά τη νίκη του Βόλου έπεσε και πάλι στην 6η θέση.

Αυτό σημαίνει πως στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη είναι μονόδρομος, περιμένοντας να δει τι θα κάνει και η ομάδα της Μαγνησίας απέναντι στον ΠΑΟΚ για να δει που θα τερματίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

To Top