Παιδική κερκίδα στο Παλέ χρηματοδοτούμενη από το Aris Golden Club!

Το Aris Golden Club ενεργοποιείται με στόχο να φέρει στο Αλεξάνδρειο νέο κόσμο και να παίζει η ομάδα σε ακόμα πιο γεμάτο Παλέ! Η αρχή θα γίνει άμεσα, στον αγώνα με τον Κολοσσό το απόγευμα του Σαββάτου!

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ “το ARIS GOLDEN CLUB μένοντας πιστό στην πρόθεσή του να συνδράμει ουσιαστικά και από πολλές πλευρές στην προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, γνωστοποιεί ότι αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου (19/01, 17:00) θα χρηματοδοτεί παιδικά εισιτήρια, για τη δημιουργία παιδικής κερκίδας.

Συγκεκριμένα, το ARIS GOLDEN CLUB θα χρηματοδοτεί έναν μεγάλο αριθμό παιδικών εισιτηρίων για μαθητές σχολείων, που θα εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν την ομάδα του ΑΡΗ από κοντά! Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον Αθλητισμό και το μπάσκετ, να γαλουχηθούν νέες γενιές Αρειανών και να δημιουργηθεί το ARIS GOLDEN CLUB Junior.

Οι μικροί φίλοι της ομάδας θα φιλοξενούνται στη Θύρα 10 του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Η αρχή θα γίνει στο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Κολοσσό, όπου και θα φιλοξενηθούν παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο του Αγιονερίου.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να βρεθούν στο Παλέ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγγελική Κατσικά, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ARIS GOLDEN CLUB στο τηλέφωνο 6944 625 243 ή τον Γιώργο Ουζουνίδη, εκπρόσωπο του ARIS GOLDEN CLUB στο τηλέφωνο 6936 974 987”.

 

To Top