Παιδικό και εφηβικό βάζουν τις βάσεις στο Βελβεντό!

Στο Βελβεντό πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το παιδικό και εφηβικό του Άρη, στοχεύοντας στην δημιουργία δύο αξιόμαχων συνόλων με στόχο αφενός την επιστροφή στην κορυφή, αφετέρου την ανάδειξη παικτών για την πρώτη ομάδα.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Άρης “στο Βελβεντό βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή το παιδικό και το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Άρη, όπου στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις, που υπάρχουν εκεί, οι «μικροί» του συλλόγου μας, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, Ανδρέα Κεσαπίδη και Γιώργου Κυριαζή, πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Το πρόγραμμα των μικρών αθλητών του Άρη περιλαμβάνει ημερησίως ως επί το πλείστον τρεις προπονήσεις, με στόχο τόσο την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης όσο και την εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής”.

Ο προπονητής του εφηβικού τμήματος, Γιώργος Κυριαζής υπογράμμισε σχετικά πως “η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και όλα τα παιδιά, αλλά και εμείς οι προπονητές, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο προετοιμασίας, που κινείται σε πιο επαγγελματικά πλαίσια, καθώς θεωρούμε ότι κάνει καλό στην ομάδα, δεδομένου ότι επιτυγχάνεται το ‘δέσιμο’ μεταξύ των παικτών. Επίσης, οι κλιματολογικές συνθήκες σ΄ ένα τέτοιο μέρος είναι ιδανικές για προπονήσεις”.

Τα δύο τμήματα του συλλόγου θα επιστρέψουν την αύριο στη Θεσσαλονίκη, με τους αθλητές να προπονούνται κανονικά το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία να έχουν ρεπό. Μάλιστα, οι έφηβοι την Τρίτη (4/9) θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ανδρική ομάδα της Ευκαρπίας (Α΄ ΕΚΑΣΘ) σε ώρα και μέρος, που δεν έχουν ακόμα οριστεί.

 

To Top