Παιχνίδια για όλα τα γούστα!‏

Γεια σας φίλοι μου! Τελείωσε ένα γεμάτο από αθλητική δράση τριήμερο, και έρχεται ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Εχθές η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα, καθώς στην αναμέτρηση που χάσαμε (Φενερμπαχτσέ-Μπενφίκα) το σκορ δυστυχώς δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Σήμερα όμως ήμαστε πεπεισμένοι να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να καταφέρουμε να γεμίσουμε την τσέπη μας.

Από το πρωτάθλημα της Bundesliga 2 θα δούμε το παιχνίδι της Σαντχάουζεν με τη Μπόχουμ. Η Σαντχάουζεν είναι ουσιαστικά υποβιβασμένη και στο -8 από τα μπαράζ παραμονής. Η Μπόχουμ βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική πορεία μετά την αλλαγή στη τεχνική της ηγεσία, ενώ το σημερινό παιχνίδι είναι καταλυτικό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της. Μάχεται για για την απομάκρυνση της από την τελευταία τριάδα και αν συνεχίσει τις τελευταίες θετικές τις εμφανίσεις θα την αποφύγει!

Συνεχίζουμε την βόλτα μας στην Β’ Σουηδίας, εκεί όπου ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο η Γκάις υποδέχεται την νεοφώτιστη Έστερσουντς. Ομάδα της ισοπαλίας οι φιλοξενούμενοι καθώς και τρεις πρώτες αγωνιστικές πέτυχαν το απόλυτο σε αυτές. Από την άλλη, η ομάδα που συμπλήρωσε αισίως τα 119 της χρόνια, δεν θέλει με τίποτα να γιορτάσει τα γενέθλια της στην κατηγορία αυτην. Είναι ποιοτική ομάδα και θα στηρίξει πολλά στην δυνατή της έδρα. Πρέπει τέτοια παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα να τα παίρνει.

Σε άλλη μια Β κατηγορία κατευθυνόμαστε αμέσως, αυτην την φορά στο δυνατό πρωτάθλημα της Σεκούντας Ντιβιζιόν. Η ιστορική Σανταντέρ με χίλιαδες οικονομικά προβληματα αλλά και αγωνιστικά, δίνει αβοήθητη ομηρικές μάχες για την παραμονή της. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και οσονούπω ελπίζει… Το αποψινό της έργο δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς αντίπαλος της είναι η Μπαρτσελόνα Β, μια ομάδα ποιοτική αλλά πότε με συγκεκριμένο κίνητρο. Ωστόσο εμείς θα πονταρουμε στην ψυχή, την μαχητικότητα και το υψηλό κίνητρο των γηπεδούχων.

Περνάμε τώρα στην άκρη της Ιβιρικής χερσονήσου και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, όπου Εστορίλ και Μπραγκα αναμετρώνται με φόντο μια θέση στην Ευρώπη! Οι “Αρσεναλίστας”έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην σκληροτάχηλη φέτος Εστοριλ που κυμαίνεται μεταξύ πέμπτης και έκτης θέσης. Σφιχτό παιχνίδι με σκοπιμότητες και το ρίσκο στο Under αξίζει!

Ως δευτερεύοντες επιλογές μπορείται να κρατήσετε από το Ιρλανδικό πρωτάθλημα τα γκολ εκατέρωθεν στις αναμετρήσεις Γιου Σι Ντι- Σαμροκ και Σεντ Πατρικς- Ντερι, και από Γαλλία 2,  τα επίσης G/G στο Νιμ-Ανζέ και Οσέρ- Σατορου.

                                            Προτείνουμε:

                                    ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ (2)

                                    ΓΚΑΙΣ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ (1)

                                    ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΌΝΑ Β (1)

                                    ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ (UNDER)

 

                                    ΝΙΜ – ΑΝΖΕ (G/G)

                                    ΟΣΈΡ – ΣΑΤΟΡΟΥ (G/G)

                                    ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ – ΣΑΜΠΡΟΚ (G/G)

                                    ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΕΡΙ (G/G)

To Top