“Παιχνίδια προετοιμασίας με τον Άρη…”

Με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπους τον Άρη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Βασίλης Ανατολίτης, πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» έκανε δηλώσεις.

 

Πιο αναλυτικά στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την κλήρωση κυπέλλου με τον Άρη: «Προσπαθούμε να τρέξουμε πολλά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν και τα δύο παιχνίδια με τον Άρη είναι καθαρά προετοιμασίας, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και με τις δύο ομάδες, καθώς μην ξεχνάμε πως μιλάμε για δύο ομάδες τις Θεσσαλονίκης. Ελπίζω ο κόσμος να χαρεί τις αναμετρήσεις».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα: «Και εμείς δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπάρχουν πολλά ζητήματα που απασχολούν στον Απόλλωνα και σίγουρα όπως είπα και πριν πρωταρχικός μας στόχος είναι να έχουμε μια υγιή ομάδα στο νέο πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πριν από τα παιχνίδια με τον Άρη θα δώσουμε μόνο ένα φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό, ωστόσο πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι και ελπίζω να γίνουν δύο καλοί αγώνες».

To Top