“Παιχνίδια της υπομονής” αλλά και ουσίας οι συζητήσεις διοίκησης – Αγγέλου

Η υπόθεση παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου στον Άρη δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί (και θα απαιτήσει) υπομονή από τους ανθρώπους του Άρη, μέχρις ότου οι δύο πλευρές συμφωνήσουν επακριβώς πάνω στο πλάνο το οποίο συζητούν τόσες μέρες.

Υπό αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα οριστική εξέλιξη στο θέμα Αγγέλου και υπό αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να γίνει σήριαλ το θέμα Αγγέλου.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν να συζητούν και να αναλύουν διάφορα πλάνα που αφορούν το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας και φυσικά σχετίζονται με το πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο θα επιχειρηθεί να εφαρμοστεί το οποιοδήποτε πλάνο. Δεν υπάρχει διαφωνία. Αν υπήρχε, δεν θα υπήρχαν συζητήσεις. Ο Αγγέλου παραμένει η μοναδική επιλογή του Άρη για την τεχνική ηγεσία και όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμα.

Εκτιμήσεις δεν μπορεί να κάνει κανείς, αλλά είναι γεγονός πως και μόνο το γεγονός ότι ο Αγγέλου είναι στην Θεσσαλονίκη και συζητάει και θα συνεχίσει να το κάνει, φανερώνει ότι οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν όχι την “χρυσή τομή” μεταξύ τους, αλλά τον τρόπο με τον οποίο το πλάνο που έχουν συμφωνήσει πως πρέπει να πορευτεί ο Άρης, θα εφαρμοστεί επακριβώς. Είναι μια διαδικασία η οποία θα συνεχιστεί και παρά την απουσία του Αγγέλου από την Θεσσαλονίκη.

 

To Top