Παιχνίδι έξι πόντων στη Λιβαδειά, να η ευκαιρία για μια νέα αρχή!

Ήρθε η ώρα για μια (ακόμα) νέα αρχή στο πρωτάθλημα! Δικαιολογίες και περιθώρια δεν υπάχουν πλέον. Ο Άρης καλείται σήμερα (15.00) να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων και της περασμένης και αυτής της αγωνιστικής και να κερδίσει μέσα στην Λιβαδειά, για να πλησιάσει το γκρουπ των ομάδων που θέλει να βάλει από κάτω ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Στην 21η αγωνιστική, οι κίτρινοι δεν έχουν να σκεφτούν τίποτα άλλο από το πώς θα φύγουν με τη νίκη μέσα από την Λιβαδειά. Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρει ο Άρης την πρώτη του νίκη μέσα στο 2014, πρώτη μετά από πολλούς μήνες.

Την ευκαιρία αυτή σηματοδοτεί η συμμετοχή για πρώτη φορά φέτος των έξι μεταγραφών, που πήραν δελτία και απέκτησαν δικαίωμα να παίξουν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έστω κι αν χρειάστηκε για χάρη της ΕΠΟ, ο Άρης να έρθει σε δικαστική διαμάχη με το δημόσιο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει στην διάθεσή του τους Γουναρίδη, Μπουγαϊδη, Βλάχο, Κουσίδη, Μπακασέτα, Καμινιώτη. Είναι παίκτες που ο ίδιος επέλεξε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι παίκτες που πιστεύει ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στις θέσεις που κατά τον ίδιο η ομάδα έχει παρουσιάσει αδυναμίες και λογικά σήμερα θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικούς, είτε ως αλλαγές.

Το σημερινό παιχνίδι για τον Άρη είναι έξι βαθμών. Θέλει τους τρεις για να τους βάλει στο “άδειο” σακούλι του μέχρι τώρα και παράλληλα να στερήσει τρεις από την συγκομιδή του αντιπάλου του, που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην Σουπερλίγκα.

 

To Top