Παιχνίδι με πολλά κίνητρα σήμερα (17.00) κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε χθες για το επιπλέον κίνητρο που υπάρχει στους παίκτες και το τεχνικό τιμ από την “χημεία” που δημιουργείται μεταξύ ομάδας και κόσμου. Ο Άρης έχει κι άλλα κίνητρα σήμερα (17.00) απέναντι στον Πανιώνιο. Αναζητάει την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, πρώτη επί του Πανιωνίου μετά από 2,5 χρόνια και θέλει να σπάσει το φετινό αήττητο του αντιπάλου του στην Α1.

Πέραν όλων αυτών οι παίκτες του Άρη θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους και φέτος και αυτό το παιχνίδι προσφέρεται για τέτοιου είδους αποδείξεις.

Το έργο των κίτρινων δεν είναι εύκολο σήμερα. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που στηρίζεται στο ταλέντο των νεαρών Ελλήνων παικτών του (Γιάνκοβιτς, Παππάς, Μπόγρης), έχει καλούς ξένους (Πέιν, Μίλμπουρν, Γκιμπς) και παρουσιάζεται ιδιαίτερα γρήγορος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης σαφώς και θα επιδιώξει να σταματήσει τον Παππά, που σκοράρει +30 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια στην Α1, είναι κέρδος ότι απουσιάζει ο Βασίλης Καββαδάς και θα στηριχθεί για άλλη μια φορά στην εμπειρία που έχουν συγκεκριμένοι παίκτες.

Η τρίτη σερί νίκη θα βάλει τους κίτρινους σε άλλη ρότα στο πρωτάθλημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθούν δύο δύσκολα μεν, αλλά απολύτως προσιτά παιχνίδια, με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Ο Αγγέλου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος έκανε μια βδομάδα επιπλέον προπόνηση με την καινούρια του ομάδα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Τζέρεμι Χαντ.

 

To Top