Παιχνίδι με τα γκολ στο ματς της Λίβερπουλ

Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Λίβερπουλ, η οποία απόψε δοκιμάζεται στην έδρα της Γουλβς. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η στοιχηματική μας ενασχόληση με αυτό το παιχνίδι, ενώ θα… μπούμε και στο παρκέ για λογαριασμό του Ολυμπιακού (αγωνίζεται στην έδρα της Ζενίτ).

Γουλβς – Λίβερπουλ

Επέστρεψε στις νίκες η Γουλβς, επικρατώντας εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με σκορ 3-2. Παράλληλα με τα αγωνιστικά, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η ενδυνάμωση του ρόστερ της, όπως ανακοίνωσε και ο τεχνικός Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Έχει ήδη ανακοινωθεί ο επιθετικός Καμπάνα (από ομάδα του Ισημερινού), ενώ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Ποντένσε. Από την άλλη, ένα βήμα ακόμη για τον τίτλο έκανε η Λίβερπουλ, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 της Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ. Η ώρα των πανηγυρισμών όμως δεν έχει έρθει ακόμη σύμφωνα με τον Κλοπ. Εάν πάντως διατηρήσει και πάλι ανέπαφη την εστία της, τότε θα ισοφαρίσει ένα ρεκόρ (8 σερί αγώνων) που έχει πετύχει δις κατά το παρελθόν.

Δεν θα μπλέξουμε με το σημείο του (χαμηλού) διπλού, αλλά θα πάμε στα τέρματα και στο πιθανό εύρος των «2-3 γκολ στο ματς.

Ζενίτ – Ολυμπιακός

Έχασε από την Βαλένθια εκτός έδρας με 86-81, παραμένοντας έτσι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ελάχιστες οι πιθανότητες για να προλάβει τα playoffs, με την ομάδα του Πλάθα να έχει χάσει πρόσφατα και από την ΤΣΣΚΚΑ Μόσχας για την VTB League (63-82 εντός). Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν με 17 πόντους διαφορά, και έτσι επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα. Η έλευση Μπαρτζώκα έχει αλλάξει την ψυχολογία του συλλόγου, βελτιώνοντας κυρίως το αμυντικό σκέλος. Μετά τον Ριντ, αποτέλεσε παρελθόν και ο Τσέρι, όμως ακόμη δεν έχει υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ.

 

Η ρωσική ομάδα έχει κερδίσει στο Φάληρο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το ειδικό βάρος ως ομάδα να περάσει με διπλό από την Αγία Πετρούπολη. Αγγίζει τον διπλασιασμό η νίκη των Πειραιωτών.

 

Όλες οι νομιμες εταιριες στοιχηματος συγκεντρωμένες στο Bet-hoven.net!

To Top