Παιχνίδι πρόκληση και… σφραγίδας μέσα στην Πυλαία! Έτοιμος για το “διπλό” κόντρα στα εμπόδια!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χαρακτήρισε το σημερινό (19.00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρόκληση για την ομάδα του. Ο Σωτήρης Καραποστόλου στο προσωπικό του blog στο PRESSARIS πριν μερικές μέρες του έδωσε χαρακτήρα “statement game”, αγώνα στον οποίο η ομάδα θέλει να βάλει την σφραγίδα της. Προβλήματα υπάρχουν, απουσίες επίσης (Πάσαλιτς, Τσακαλέρης), αλλά εξαφανίζονται στην πίστη όλων μέσα στην ομάδα ότι μπορεί να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Πυλαία.

Ο Άρης προετοιμάστηκε μετ’ εμποδίων. Οι Κώστας Χαρίσης, Μιχάλης Πελεκάνος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Τζέρεμι Χαντ ελάχιστα προπονήθηκαν μέσα στην βδομάδα.

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο γόνατό του. Όσα κι αν υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΟΚ περί “μπλόφας” η αλήθεια είναι ότι ο Βόσνιος παίκτης τραυματίστηκε. Το αν θα υποβληθεί ή όχι σε αρθροσκόπηση δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Οι κίτρινοι πηγαίνουν να παίξουν σε μια έδρα που έχουν κερδίσει τέσσερις φορές από το 2006 μέχρι σήμερα, αλλά και σε μια έδρα που φέτος δεν έχει κερδίσει κανείς αντίπαλος. Ούτε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στην Πυλαία και αήττητος στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, όντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι το οποίο έχουν οι ομάδες του Μαρκόπουλου τέτοια εποχή.

Και ο Άρης πάντως δεν είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από μια νίκη που τον έβαλε σε τροχιά εξάδας, το 2013 έχει παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό, προς το καλύτερο, πρόσωπο, δείχνοντας μέσα στο γήπεδο μια ομάδα που δύσκολα κάμπτεται.

Ο Άρης θέλει να ελέγξει την περιφέρεια του ΠΑΟΚ πρωτίστως. Μπορεί ο Δικέφαλος να στηρίζει το παιχνίδι του στον Παπαδόπουλο και να είχε πρόβλημα στον πρώτο αγώνα στο Παλέ από την δράση του συγκεκριμένου παίκτη, ωστόσο το ματς το έχασε από την περιφέρεια και τους Χαραλαμπίδη, Μακ Γκραθ. Τώρα υπάρχει μόνο ο πρώτος και μαζί με τον Ουίλιαμ Χάτσερ είναι οι μοναδικοί περιφερειακοί του ΠΑΟΚ. Προστέθηκε στο ρόστερ ο Χρυσικόπουλος, αλλά ακόμα δεν μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εφόσον ο Άρης πιέσει τους δύο συγκεκριμένους και ελέγξει την δράση του Παπαδόπουλου, που εκτός από σκορ προσφέρει και δημιουργία (πρώτος πασέρ του ΠΑΟΚ), τότε έχει μεγάλη τύχη στο ματς.

Όποιος δει την βαθμολογία, δύσκολα θα δώσει τύχη στον Άρη, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σήμερα, οι κίτρινοι είναι μια ομάδα πολύ καλά προπονημένη, με στόχο και προσανατολισμό στο γήπεδο, έχοντας πάντα συγκεκριμένες δυνατότητες λόγω συγκεκριμένης ποιότητας. Σε καμία περίπτωση αυτές οι δυνατότητες δεν είναι αρκετές για να δώσουν στον Άρη ένα πολύτιμο “διπλό”.

 

To Top