Παιχνίδι σε τρεις διοργανώσεις

Πάμε στα σημερινά όπου η δράση είναι πλούσια, καθώς υπάρχουν αγώνες για όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Βρες τα κορυφαία προγνωστικά στοιχημα μπομπες

Αρχίζουμε από την EuroLeague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, από τον οποίο έχω ξεχωρίσει ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον Μάρκους Φόστερ. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ξεκινήσει καλά την χρονιά, αλλά το τελευταίο δίμηνο η απόδοσή του έχει πέσει. Δεν είναι τυχαίο ότι από την στιγμή που έχει αποκτηθεί ο Σέλβιν Μακ και γενικά έχουν λιγοστέψει οι απουσίες στην περιφέρεια, ο ρόλος του έχει περιοριστεί. Στα τελευταία επτά ματς, το άθροισμα των πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Φόστερ ήταν πάντα χαμηλότερο των 12.5 και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και σήμερα. Επιλέγω το Under 12.5 πόντοι, ριμπάουντ & ασίστ σε απόδοση 1.87.

Η δεύτερη επιλογή μου έρχεται από το Basketball Champions League και τον αγώνα Τσμόκι Μινσκ – Χαποέλ Χολόν. Οι Λευκορώσοι είχαν κάνει την έκπληξη στον πρώτο γύρο νικώντας την Χολόν μέσα στο Ισραήλ, καθώς την είχαν βρει σε πολύ κακή κατάσταση και με αρκετές απουσίες. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τη Χολόν να προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες και να έχει αρκετές επιστροφές. Σε περίπτωση ήττας, η Χολόν αποχαιρετάει -ουσιαστικά- τη διοργάνωση, οπότε το κίνητρό της για τη νίκη είναι πολύ μεγάλο. Πάμε στο «διπλό» με απόδοση 1.95.

Οι σημερινές επιλογές μου θα κλείσουν με μια δυάδα. Το πρώτο σημείο έρχεται από τη Γαλλία και τον αγώνα Σολέ – ΑΕΚ. Οι Γάλλοι δεν έχουν τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει το 0-3 και σήμερα θα τα παίξουν όλα για όλα για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Ακόμα κι αν η ΑΕΚ καταφέρει να φύγει με το «διπλό», δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει με μεγάλη διαφορά, οπότε παίρνω τον άσο με το χάντικαπ των 11 πόντων. Στην Ισπανία, ο αγώνας Μπανταλόνα – Ούνιξ Καζάν κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του EuroCup. Οι Ισπανοί έχουν δείξει πολύ καλύτερη εικόνα από την αρχή της διοργάνωσης και θεωρώ ότι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο, η οποία θα τους φέρει σε πιο βατό όμιλο στην επόμενη φάση. Η Ούνιξ έχει ταλέντο, αλλά δεν έχει δείξει σταθερότητα και θεωρώ ότι δεν μπορεί να αντέξει για 40 λεπτά κόντρα στην πολύ ποιοτική Μπανταλόνα.

 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet.

 

 

 

To Top