«Πακέτο» από Μαδρίτη για Τσέλσι

Στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα στη διοίκηση της Τσέλσι προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μίλησε και για το θέμα του Κουρτουά.

Από τον Τύπο θεωρείται τελειωμένη η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε σε έναν βαθμό την επικείμενη απόκτηση του 25χρονου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο «Special One» επιβεβαίωσε πως ο Ισπανοβραζιλιάνος φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί προσωπική του επιλογή, ενώ χαρακτήρισε βέβαιη την οριστικοποίηση της συμφωνίας του παίκτη με τους «μπλε».

«Ο Κόστα είναι ένας παίκτης που θέλω στην ομάδα μου. Είχα ζητήσει από τον σύλλογο να μου τον φέρουν και είμαι πολύ σίγουρος πως θα υπογράψει τελικά με την Τσέλσι», ήταν η τοποθέτηση του 51χρονου τεχνικού στη «Marca».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε το θέμα του Τιμπό Κουρτουά, καθώς για καιρό τώρα ακουγόταν πως ο Βέλγος τερματοφύλακας θα προτιμούσε να παραμείνει στους «ροχινμπλάνκος», παρά να είναι πίσω από τον Πίετρ Τσεχ στην Τσέλσι. Η απάντηση του στα δημοσιεύματα αυτά ήταν κάθετη…

«Όταν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, ο Κουρτουά θα επιστρέψει πίσω στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Τέλος ιστορίας…».

πηγή: sportfm.gr

To Top