“Πακέτο” διακανονισμός και πρόταση ανανέωσης στον Πελεκάνο!

Αύριο θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου για τον διακανονισμό των οφειλών που υπάρχουν φέτος, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κατατεθεί και πρόταση ανανέωσης!

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ, Χρήστος Γαλιλαίας σε δηλώσεις που έκανε στον “Sentra FM” “πληρωμές έγιναν σε όλους σε παίκτες  και στο τεχνικό τιμ πλην του Μιχάλη Πελεκάνου ο οποίος απουσίαζε. Αντ’ αυτού συζητήσαμε με τον εκπρόσωπο του και μόλις ο Πελεκάνος επιστρέψει από την Αθήνα θα μιλήσουμε και με τον ίδιο. Ασφαλώς και θέλουμε να παραμείνει ο Πελεκάνος και την επόμενη χρονιά θα ήμασταν τρελοί να μην το θέλαμε. Δεν ξέρω αν θα καταθέσουμε ταυτόχρονα πρόταση παραμονής με αφορμή την συζήτηση που θα κάνουμε για την χρονιά που έφυγε όμως στις προθέσεις μας είναι να τον κρατήσουμε”.

Ο Γαλιλαίας μίλησε και για το άρθρο 99 λέγοντας πως “ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά τώρα μπαίνουμε στο επόμενο στάδιο που είναι και το πιο δύσκολο και το πιο κρίσιμο. Ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει μεν ικανοποίηση όμως δεν έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο. Θα πρέπει να τηρηθούν με θρησκευτική ευλάβεια οι συμφωνίες και οι διακανονισμοί που θα γίνουν. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους”.

Εφόσον κλείσει το θέμα των διακανονισμών των οφειλών θα μπει στην τελική του ευθεία και η υπόθεση παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου. “Βρίσκεται καθημερινά στην Θεσσαλονίκη, ασχολείται με τα θέματα της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα δεν σας κρύβω πώς υπήρχε από την πλευρά της διοίκησης μια αναμονή για το θέμα του άρθρου 99 καθώς από αυτή την εξέλιξη κρίνονταν πολλά για το μέλλον. Για να κάνω και λίγο χιούμορ να σας μεταφέρω την αντίδραση του κ. Αγγέλου μόλις πληροφορήθηκε την είδηση για το άρθρο 99 και να τον Άρη είπε “εκεί που είχαμε φάει δις ισόβια μας έριξαν 50 χρόνια”. Δεν έχω είδηση να σας μεταφέρω, δεν υπάρχει κάτι οριστικό ως προς το θέμα της παραμονής του κ. Αγγέλου πάντως είμαι αισιόδοξος ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο το θέμα θα έχει κλείσει, υπάρχουν κι από την πλευρά του κάποια προσωπικά θέματα του προπονητή, εμείς ως Άρης κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

 

To Top