ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλίκουτσα: «Έχουμε συμφωνήσει με επιθετικό από τη La Liga»

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα αποκάλυψε ότι ο Άρης ήδη έχει συμφωνήσει για την απόκτηση επιθετικού από τη La Liga, αναφέρθηκε επίσης στην πώληση του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να δεχθεί τους όρους που έθεσε η πλευρά του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Ο τεχνικός διευθυντής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Βουλγαρία, προανήγγειλε την άφιξη του Τζόναθαν Μενέντες και τη συμφωνία με τον Νέβεν Τζούρασεκ, που αναμένονται σήμερα (04/07) στη Θεσσαλονίκη  και αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη La Liga. «Έχουμε συμφωνήσει με ομάδα από τη La Liga για επιθετικό. Απλά θα πρέπει να βρεθούμε από κοντά και με τον παίκτη. Δεν θα υπογράψω κάποιον εάν δεν διαπιστώσω τον χαρακτήρα του. Θέλω να τον γνωρίσω, να συζητήσω μαζί του. Ξέρω ότι θέλει να έρθει στον Άρη αλλά εκκρεμούν κάποια πράγματα για να καταλήξουμε σ’ αυτόν». 

Ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ματέι Βίντρα, με τον οποίον ο Άρης είχε συμφωνήσει, αλλά ο Τσέχος παραμένει στη Βικτόρια Πλζεν, απαντώντας. «Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ξεκινήσαμε νωρίς τις κινήσεις μας και το ενδεχόμενο απόκτησης δύο επιθετικών θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της προετοιμασίας και των αγώνων στο Conference League».

Ο Παλίκουτσα αναφέρθηκε και στις υποθέσεις των παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας, αλλά έχουν συμβόλαια όπως οι Μπράιαν Νταμπό και Νικολά Ενκουλού. «Την υπόθεση του Ενκουλού τη χειρίζεται ο πρόεδρος. Στον Νταμπό είπα ότι πρέπει να κοιτάξει κάποιες αλλαγές στην καριέρα του. Έχει ποιότητα αλλά δεν την έχουμε δει στο γήπεδο ή ακόμη στην καθημερινή δουλειά του. Του έδωσα χρόνο για να βρει λύσεις γιατί αυτό είναι δίκαιο και το σωστό απέναντι σε κάθε αθλητή ασχέτως του αν τον υπολογίζεις ή όχι. Δεν υπολογίζουμε τον Νταμπό ακόμη και στα φιλικά ή σε κομμάτια της προπόνησης…».

To Top