ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παλίκουτσα: “Κοινή απόφαση με τον πρόεδρο η ανανέωση με τον Τερζή – Αξίζει την ευκαιρία”

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ρωτήθηκε για την παραμονή του Τόλη Τερζή, τη δική του συμμετοχή σε αυτή την απόφαση και τα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής τόνισε ότι: “Αποφάσισα μαζί με τον πρόεδρο. Ηταν μία κοινή απόφαση. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του, Δουλεύει με πάθος, αφοσίωση. Μίλησα και με τους παίκτες. Ολοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για τις προπονήσεις του και την ανάλυση που κάνει, για τη δική μας ομάδα και τον αντίπαλο.

Εχω κάνει και τη σχετική μου έρευνα όλο αυτό το διάστημα. Ετσι αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή. Θα γίνουν προσθήκες στο τεχνικό τιμ. Θα του δώσουμε όλα τα εχέγγυα. Επαγγελματικά στελέχη. Να εκσυγχρονίσουμε το τεχνικό τιμ. Ο Τερζής αξίζει αυτή την ευκαιρία. Φέτος είχαμε τρεις προπονητές.

Το γεγονός ότι η ομάδα τερμάτισε 5η, δείχνει κάτι. Τα προηγούμενα χρόνια και φέτος ο πρόεδρος έκανε μεγάλη επένδυση σε προπονητές αλλά στο τέλος η ομάδα δεν είχε την πρόοδο που περίμενε. Οπότε η απόφασή μας είναι τα χρήματα αυτά να επενδυθούν μέσα στην ομάδα, για την ενδυνάμωση της, μαζί με τις προσθήκες στο τεχνικό τιμ.

Πέρα από αυτό, πέρυσι πουλήσαμε έναν παίκτη 5 εκατ. ευρώ. Φέτος θέλουμε να το αυξήσουμε στα 6 εκατ. Να έχουμε παίκτες με μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία. Θα κοιτάξουμε να αναβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Το μπάτζετ θα είναι περίπου ίδιο και υπάρχει η διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι θα το ανεβάσει εφόσον χρειαστεί”.

To Top