Παλαίμαχοι παίκτες του Άρη παίζουν μπάσκετ για την “Κιβωτό της Αγάπης”

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πατρών Προμηθέας, στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας  ανάπτυξης δράσεων που προβάλλουν το κοινωνικό του πρόσωπο, εκμεταλλεύεται το αγωνιστικό ρεπό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών φιλικό αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του Ιδρύματος της «Κιβωτού της Αγάπης». 

Στον αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π.και θα έχει χαρακτήρα γιορτής, θα τεθούν αντιμέτωπες μία αντιπροσωπευτική ομάδα του (πρωτοπόρου του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας) Προμηθέα, αποτελούμενη από τους εν ενεργεία παίκτες της Ανδρικής ομάδας, βετεράνους που έχουν φορέσει την φανέλα του Συλλόγου και τον Πατρινό προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας και παλιό διεθνή πλέι-μέικερ Νίκο Βετούλα και η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, συνεπικουρούμενη από τους παλιούς διεθνείς άσους  Άγγελο Κορωνιό, Χρήστο Χριστοδούλου και Γιώργο Φλώρο, ενώ το παρόν μπορεί τελικά να δώσει και ο Νάσος Γαλακτερός. Με την ομάδα του Σ.Ε.Ηθοποιών θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Γαρνάβος, Κοσμάς Σταύρου, Στάθης Γκάτσης, Αλέξανδρος Ζαχαρέας, Θανάσης Μπριάνας, Δημήτρης Γεροδήμος, Μιχάλης Μαρκάκης, Σταύρος Καλλιγάς και ο Άκης Σακελλαρίου (ενώ εκκρεμεί ακόμα η επιβεβαίωση για 2-3 επιπλέον συμμετοχές). Την παρουσίαση της εκδήλωσης και τον σχολιασμό του αγώνα θα κάνει ο Τάκης Τσίτσας.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα καλεί όλο τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας να παρακαλουθήσει και να αγκαλιάσει την εκδήλωση, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της βοήθειας και της αλληλεγγύης στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός της Αγάπης», που εδρεύει στην Πάτρα και φιλοξενεί παιδιά με νοητική και σωματική αναπηρία, στο οποίο και θα διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσης.

Με αφορμή την προγραμματιζόμενη εκδήλωση να τονιστεί πως η ομάδα του Προμηθέα έχει αποφασίσει φέτος –πρώτη της χρονιά σε εθνική κατηγορία- να μην έχει εισιτήριο στους εντός έδρας αγώνες της. Οι θεατές καλούνται σε κάθε αγώνα αντί του αντιτίμου του εισιτηρίου να προσφέρουν ό,τι επιθυμούν υπέρ κάποιου -συγκεκριμένου κάθε φορά- οργανισμού ή ιδρύματος σε ειδικό κουτί που υπάρχει στην είσοδο του γηπέδου. Τα έσοδα συγκεντρώνονται και παραδίδονται την επομένη μέρα του αγώνα. Κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί με:  το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου «αγκαλιά-ΖΩ», την «Τράπεζα τροφίμων» του Δήμου Πατρέων (έγινε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης).

To Top