Παλασόπουλος: «Ναι, θέλω να βοηθήσω τον Άρη»

Το ενδιαφέρον για το τμήμα βόλει του Άρη από εταιρεία που πραγματεύεται οφθαλμολογικά θέματα επιβεβαιώθηκε με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας κ. Σπύρου Παλασόπουλου. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, το πολύπαθο τμήμα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα, δια στόματος του ίδιου του κ. Σπύρου Παλασόπουλου, επικεφαλής της ιατρικής εταιρίας με δηλώσεις του στο novasports.gr. Ο κ. Παλασόπουλος, είναι σαφής: « Πράγματι, ενδιαφέρομαι να μπω στο βόλλεϋ του Αρη και να βοηθήσω. Αλλωστε, είμαι Αρειανός, επομένως αγαπώ την ομάδα και θέλω να τη δω να προοδεύει», είπε και μπήκε σε λεπτομέρειες: « Την προσεχή Δευτέρα έχω ένα ραντεβού με τον κ. Χαριτωνίδη με τον οποίο θα συζητήσουμε μια πιθανή είσοδό μου στη ομάδα και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν θα ήθελα, στην παρούσα φάση, να μπούμε σε οικονομικά μεγέθη. Σίγουρα υπάρχει πρόθεση από πλευράς μου να συνδράμω, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα από το τι χρέη έχει το τμήμα».

Και ο κ. Παλασόπουλος, κατέληξε: « Είμαι εδώ, είμαι ανοιχτός σε κάθε κουβέντα και ελπίζω να φτάσουμε σε μια θετική εξέλιξη για την ομάδα και τον κόσμο».

To Top