“Παλεύουμε για την Ευρώπη, αλλά το μυαλό μας είναι και στην ομάδα ποδοσφαίρου”!

Καλημέρα στους φίλους του Άρη και φυσικά στους φίλους του βόλεϊ. Επικοινωνούμε μαζί μετά από μια νίκη όπως αυτή με την Κηφισιά που μας κράτησε μέσα στους στόχους μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Άρη για την νίκη. Ήρθε δίκαια, μετά από μια καλή εμφάνιση. Αποδείξαμε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και επέστρεψε στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις.

Συνεχίζουμε… Μας μένει άλλο ένα παιχνίδι για την έξοδο μας στην Ευρώπη με την ομάδα της Σύρου. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι πια. Το αντίθετο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα μπορούσαν να είναι στην τετράδα! Αυτό φάνηκε με την απόδοση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πρέπει να παραδεχθώ κάτι. Παλεύουμε για την Ευρώπη, αλλά το μυαλό μας είναι και στην ομάδα ποδοσφαίρου! Αγωνιούμε και συμμετέχουμε στην προσπάθεια της.

Ευχόμαστε στα παιδιά του ποδοσφαίρου του Άρη να βγουν νικητές στη μάχη που δίνουν και να σώσουν την ομάδα! Οφείλουμε όλοι μας και ένα μπράβο για το πολύ καλό αποτέλεσμα στον Ατρόμητο…

Όσον αφορά εμάς ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Και σε μας και σε όλον τον σύλλογο. Παλεύουμε να τα απομονώσουμε όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο…

To Top