«Παλικαρίσια νίκη, αφιερωμένη εξαιρετικά»

Στη νίκη της ομάδας Κ-17 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και όχι αναφέρθηκε ο τερματοφύλακάς της Γιώργος Παπαδόπουλος, νίκη που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή του Άρη στα πλέι οφ.

Ο νεαρός πορτιέρο του Άρη μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, λέγοντας:

Για τη νίκη στο Αγρίνιο: «Ήταν μία παλικαρίσια νίκη, σε ένα δύσκολο γήπεδο, με μία πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε τη νίκη και φυσικά αυτή η νίκη και όλες οι άλλες είναι αφιερωμένες στον κ. Στέφανο Γιώρη, που δεν μπορεί να είναι κοντά μας και θέλουμε να του δίνουμε χαρά. Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας έφερε ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Θέλουμε πρώτα να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας εκεί και μετά να πάμε για το κάτι παραπάνω».

Για την απόκρουση του πέναλτι: «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι και πολλά πράγματα. Το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι να κρατήσεις το σκορ για την ομάδα σου. Έτυχε μάντεψα σωστά, έπεσα σωστά, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα λόγω του μικρού γηπέδου: «Ήταν από διάφορες απόψεις δύσκολο το παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που προηγηθήκαμε. Ξέραμε ότι θα παλέψει ο Παναιτωλικός. Ήταν δύσκολο το γήπεδο, ήταν μικρό και είχε πολλά στημένα, πολλές φάσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ένα φάουλ στο κέντρο ή ακόμα και πιο πίσω στο κέντρο μπορούσε να δημιουργήσει κατάσταση στη μεγάλη περιοχή. Ευτυχώς μπορέσαμε και αμυνθήκαμε καλά και κρατήσαμε τον Παναιτωλικό μακριά από την εστία μας».

Για τη φετινή ομάδα σε σχέση με την περσινή: «Πέρσι η ομάδα είχε δύο-τρεις παίκτες που μπορούσαν σε μία κακή ημέρα της ομάδας να πάρουν τη νίκη με κάποιες ατομικές τους ενέργειες. Φέτος, δεν ξεχωρίζει κάποιος και η ομάδα είναι καλύτερη σαν σύνολο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πάντα ένα ντέρμπι. Μας αρέσει να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις αλλά είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να το κερδίσουμε. Έχουμε καλύτερο υλικό από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα μου. Καταφέρνουμε και κερδίζουμε ή τουλάχιστον δεν χάνουμε και αυτό είναι πολύ καλό».

Για την εμπειρία του από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και τις συμβουλές των Βελλίδη και Σηφάκη: «Και πέρσι πήρα μέρος σε κάποιες προπονήσεις αλλά και φέτος. Είναι παραστάσεις που βοηθούν κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή. Είναι δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Και οι δύο με βοήθησαν πολύ να προσαρμοστώ, να μπω στο κλίμα γιατί είναι σε άλλο επίπεδο η προπόνηση. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησαν πολύ στις προπονήσεις».

Για την προοπτική της εθνικής: «Η κλήση στην εθνική είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή και είναι αναγνώριση της αξίας του».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top