ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλιοί… γνώριμοι στο δρόμο του Άρη!

Πολλά πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα του Άρη ή έχουν άμεση σχέση με τον τωρινό Άρη θα συναντήσουν οι “κίτρινοι” στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Η κληρωτίδα έφερε αντίπαλο στην πρεμιέρα την Καστοριά στο “Κλ. Βικελίδης”. Στο “ερυθροκίτρινο” ρόστερ ανήκουν από τη νέα σεζόν τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν άμεση σχέση με τον Άρη. Αρχικά οι Βασίλης Μηλιάτης και Γιάννης Ντάμζι που έχουν φορέσει την φανέλα της Κ20 του Άρη και εν συνεχεία ο Γιάννης Καλαϊτζίδης (φώτο). Όπως καταλάβατε πρόκειται για τον γιό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τωρινού προπονητή του Άρη. Ο νεαρός μεταπήδησε στην ομάδα της Καστοριάς από τον Κιλκισιακό και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πατέρα του την 1η αγωνιστική, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση.

Την δεύτερη αγωνιστική ο Άρης βρίσκει στον δρόμο του τον Καμπανιακό του Παντελή Αντωνιάδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός φόρεσε την φανέλα της Κ20 του Άρη, ενώ προβιβάσθηκε και στην πρώτη ομάδα, χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί. Πλεόν, αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Χαλάστρας στην οποία έχει ηγετικό ρόλο.

Στην 4η αγωνιστική ο Άρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος τον Ηρακλή Αμπελοκήπων αλλά… εντός έδρας! Κι αυτό γιατί οι τυπικά γηπεδούχοι της ομάδας των Αμπελοκήπων επιθυμούν να αγωνιστούν στο Χαριλάου, ώστε να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδα τους. Στην ομάδα του Ηρακλή αγωνίζεται ο γιός του Λεωνίδα Βόσδου, παλιού ποδοσφαιριστή του Άρη την δεκαετία του 80΄ και νυν τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη.

To Top