ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πανέτοιμος για την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη ο Σούντγκρεν

Από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 28χρονος δεξιός μπακ ήρθε για… να μείνει αυτή τη φορά στον Άρη. Εγκαταστάθηκε από χθες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύντροφό του και από σήμερα πιάνει δουλειά με τα «κιτρινόμαυρα», προσθέτοντας στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη μια ποιοτική και σημαντική λύση.

Έτσι, σήμερα το απόγευμα στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας στο Νέο Ρύσιο ο Σούντγκρεν θα γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη.

Ο ίδιος πάντως νιώθει πανέτοιμος για να ξεκινήσει προπονήσεις καθώς όπως δήλωσε “είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι επιτελούς εδώ. Το μυαλό και η καρδιά μου είναι 100% στον Άρη”.

Επιπλέον να τονιστεί πως ο Σουηδός βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση αφού μέχρι τις 6 Ιουλίου είχε αγωνιστεί σε εφτά σερί 90λεπτα με τη φανέλα της ΑΪΚ, ενώ από τον Μάρτιο, όταν και ξεκίνησαν οι φετινές υποχρεώσεις, ήταν αναντικατάστατο μέλος της εντεκάδας της.

To Top