ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανέτοιμος για τη ζώνη ο Σκαφιάς στο «No limits»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Πέτρος Σκαφιάς για τη νέα μεγάλη αγωνιστική πρόκληση που έχει μπροστά του (μέχρι την επόμενη βέβαια…), το «No limits» «Past vs Future», τη μακροβιότερη και κορυφαία διοργάνωση στην Ελλάδα με πολύ δυνατούς παίκτες και η οποία συγκεντρώνει πάνω της όλα τα φώτα.

Αντίπαλος του πρωταθλητή του ΑΣ ΑΡΗ στο Kick Boxing θα είναι ο Γιάννης Μανωλάς στην κατηγορία των 81 κιλών (Κ1 , 5 γύροι).

Ο Πέτρος Σκαφιάς, που έχει κάνει μια δυνατή προετοιμασία, είναι  πανέτοιμος για τη «μάχη» στο Peristeri Olympic Boxing Arena και υπόσχεται το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου άλλη μια νίκη και έναν ακόμη τίτλο, τη ζώνη του «No limits», προκειμένου… «να μας κάνει ξανά περήφανους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Αυτό που έχω μάθει να κάνω καλύτερα είναι να “μιλάω” στο κλουβί και να δίνω τις κατάλληλες απαντήσεις. Αυτό θα κάνω και τώρα. Είμαι πανέτοιμος και αποφασισμένος», τόνισε από την πλευρά του ο πρωταθλητής του ΑΣ ΑΡΗ.

Αρωγοί στην προσπάθειά του για μια ακόμη φορά θα είναι τόσο ο προπονητής του, Στέλιος Σκέμπης, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλο το τμήμα του Kick Boxing-ΜΜΑ του ΑΣ ΑΡΗ όσο και ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» (και όχι μόνο…), που ετοιμάζεται να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στο πλευρό του Πέτρου Σκαφιά, ταξιδεύοντας στην Αθήνα και δίνοντας δυναμικό παρών στις κερκίδες του Peristeri Olympic Boxing Arena.

To Top