Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα (photos)

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να ανοίξει το σκορ στις αναμετρήσεις με την αθηναϊκή ομάδα. Στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη θα είναι ο Βασίλης Σίμτσακ που συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση.

Όπως αναφέρει το arisbc.gr: “Αυλαία στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αύριο Τετάρτη (13/5) και ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» (8:30μ.μ., NS2/NS2 HD, διαιτητές Χριστοδούλου – Παπαπέτρου, Παναγιώτου) με στόχο την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση. Απών ήταν ο Γιάννης Καραθανάσης ο οποίος έχει τραυματισμό στον ώμο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Βασίλης Σίμτσακ ακολούθησε το πρόγραμμα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Την αποστολή του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ”.

PRACTICE-AEK22 PRACTICE-AEK23 PRACTICE-AEK24 PRACTICE-AEK24 PRACTICE-AEK23 PRACTICE-AEK21 PRACTICE-AEK20 PRACTICE-AEK24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRACTICE-AEK23

To Top