Παναγιώτης Γιαννάκης: Μαζί με την κόρη του στο όραμα «Γήπεδο ζωής» (video)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η κόρη του, Κέλλυ, μίλησαν για το όραμα του πρότζεκτ «Γήπεδο Ζωής».

Ο θρυλικός πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής του Άρη Παναγιώτης Γιαννάκης και η κόρη του, Κέλλυ, έκαναν ποδαρικό στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 «Κυψέλη» και μίλησαν για το σπουδαίο όραμά τους με όνομα «Γήπεδο Ζωής». Τόσο ο ίδιος που είναι διευθύνων σύμβουλος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, τόσο και η κόρη του περιέγραψαν αυτό το πρότζεκτ και εξέφρασαν τί θέλουν να πετύχουν.

Το «Γήπεδο Ζωής» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και προέκυψε μέσα από το όραμα του Πρόεδρου του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλου, να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους νέους, ειδικά σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιες ευκαιρίες, και το όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη, CEO του οργανισμού, να βοηθήσει τις νέες γενιές και να προσφέρει, όσο μπορεί, στη Νίκαια, την περιοχή που τον ανέδειξε.

Ένας νέος, ελκυστικός χώρος 5.300 τ.μ. θα δημιουργηθεί στη Νίκαια, στεγάζοντας όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού μέσα στα επόμενα χρόνια. Υπαίθριοι και εσωτερικοί χώροι αναψυχής, μελέτης, αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τα γραφεία του οργανισμού, θα φιλοξενήσουν το όραμα του «Γηπέδου Ζωής» από το 2023. Ο χώρος θα υποδέχεται αποκλειστικά παιδιά. Το όνομα του νέου χώρου θα είναι Γήπεδο Ζωής – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), καθώς δημιουργείται με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ.

To Top