Παναγόπουλος κατά Άρη και κόντρα στα… ερτζιανά για το άρθρο 99!

Ο Νίκος Παναγόπουλος ετοιμάζει… τείχος μπροστά στην προσπάθεια του Άρη για υπαγωγή στο άρθρο 99, για να εξυπηρετήσει, όπως είπε τους πελάτες του.

Πρόκειται για τον δικηγόρο που κατά καιρούς έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για τον ΠΑΟΚ, ελπίζοντας απλά είναι παρών στα πράγματα. Ο Παναγόπουλος μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” κάνοντας γνωστό ότι θα κινηθεί με εντολή των πελατών του κατά του Άρη, ενώ απάντησε με επιχειρήματα σε αυτήν τη ραδιοφωνική κόντρα ο Στάθης Τσομίδης.
Ο Παναγόπουλος είπε αρχικά θέλοντας να μας πείσει ότι ζούμε σε άλλη χώρα ότι: “O ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι ό,τι πιο υγιές οικονομικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν υπήρχε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και τη τιμωρία της έδρας που μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα στο Champions League, όλα θα ήταν ακόμη καλύτερα.  “Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο ΠΑΟΚ έπεσε στην παγίδα κόντρα στον Άρη. Δεν υπήρχε ηρεμία ούτε στον πάγκο, ούτε στο γήπεδο. Και ο Δώνης κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές και πρόστιμο”.

Σε ότι αφορά το άρθρο 99 είπε: “Έχω εντολή από πελάτες μου μάνατζερ να κινηθώ κατά τη διαδικασίας αυτής. Υπάρχει στο ΚΑΠ απαγόρευση προσφυγής στα αθλητικά δικαστήρια. Υπάρχει δεδικασμένο όταν η Νίκη Βόλου κι η Καλαμάτα κατέθεσαν προσωρινή διαταγή, αλλά την απέσυρε για να μην τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού. Το ίδιο ισχύει για τη Λάρισα και τις Σέρρες. Μόνο ο ΟΦΗ δεν τιμωρήθηκε σκανδαλωδώς. Και στον Ηρακλή έπρεπε να εφαρμοστούν τέτοια πράγματα, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν η ΕΠΟ τηρήσει τους κανονισμούς, αλλά πρέπει να το κάνει γιατί θα υπάρξουν καταγγελίες από μένα και τους συναδέλφους μου”.

Ο  Τσομίδης απάντησε ως εξής: “O Άρης διέπεται από προσωρινή διαταγή και κανείς δεν μπορεί να στραφεί εναντίον του. Ό,τι νόμος υπάρχει που να διέπει το αυτοδιοίκητο, δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος. Πάγια η νομολογία δέχεται ότι βεβαίως πρέπει να εφαρμόζονται αποφάσεις των αθλητικών δικαστηρίων, αρκεί να μην τίθενται άλλα θέματα. Σε τελική ανάλυση, θα γίνει δεκτή η εισαγωγή του Άρη στο άρθρο 99”.

Ο  Παναγόπουλος ανταπάντησε: “H EΠΟ δεν σέβεται αποφάσεις αθλητικών δικαστηρίων και ΕΕΑ. Εμείς ξέρουμε τι παθαίνει όποιος δεν σέβεται τους νόμους. Εγώ, παράδειγμα, αναγνώριζα ότι βάσει νόμου έπρεπε κι η Θεσσαλονίκη να έχει δικαιοδοτικά όργανα, αλλά δεν μας στάθηκε καμία ομάδα και κανένας φορέας”.

Αυτό στο οποίο συμφώνησαν, πάντως, οι δύο δικηγόροι είναι ότι οι νόμοι, ούτως ή άλλως, δεν τηρούνται σε πολλές περιπτώσεις και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά σε ότι αφορά το άρθρο 99…

To Top