Παναθηναϊκός-Άρης: Ο τελικός που θα «γράψουν» ιστορία οι Κόντης και Μάντζιος

Τα «ηνία» του Παναθηναϊκού κρατά από σήμερα (17/5) ο Χρήστος Κόντης και έτσι θα βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στον πάγκο του στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 25 του μηνός τους «κίτρινους» στο Πανθεσσαλικό και ο αντίπαλος προπονητής τους θα είναι ένας πρώην συμπαίκτης του 49χρονου κόουτς τους!

Ο λόγος για τον Άκη Μάντζιο, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στον Πανιώνιο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2002/03.

Τότε ο νυν τεχνικός του Άρη έπαιζε ήδη στους «κυανέρυθρους» και εκείνος του Παναθηναϊκού μετακινήθηκε στην Πλατεία από τον Ολυμπιακό, ενώ έπαιξαν ταυτόχρονα σε 15 ματς εκείνης της περιόδου (σ.σ. στη Νέα Σμύρνη πανηγύρισαν την έξοδό τους στο Κύπελλο UEFA).

Η κοινή τους παρουσία έληξε στο φινάλε της καθώς ο Μάντζιος συνέχισε στον Ιωνικό και μετέπειτα «κρέμασε τα παπούτσια» του, όμως η ιστορία «έγραψε» και μάλιστα θα γίνουν οι πρώτοι προπονητές που θα συγκρουστούν σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και οι οποίοι υπήρξαν συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο.

Μέχρι πρότινος το σχετικό φαινόμενο είχε παρατηρηθεί σε περιπτώσεις κόουτς που αγωνίστηκαν ταυτόχρονα μόνο με την Εθνική Ελλάδος.

πηγή: gazzetta.gr

To Top