Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο την νίκη οι πράσινοι (video)

Με γκολ του Τσέριν στο 11′ και του Ιωαννίδη στο 37′, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να “καθαρίσει” από νωρίς την αναμέτρηση με το Βόλο, για να βάλει το Βέρμπιτς στο 74 το… κερασάκι στη νίκη της ομάδας του. Οι “πράσινοι” κατάφεραν έτσι να πάρουν μία ξεκούραστη νίκη, την πρώτη στη φετινή Stoiximan Super League 1.

Το παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός πήρε από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας και έψαξε μεθοδικά το πρώτο γκολ, το οποίο ήρθε στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς. Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Παλάσιος έκανε τη σέντρα από δεξιά, η άμυνα του Βόλου δεν έδιωξε σωστά και ο Τσέριν βρήκε την ευκαιρία να “τσιμπήσει” την μπάλα προ του Σιαμπάνη, για να κάνει το 1-0 στην αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στη συνέχεια να ελέγξει το ματς και να αναζητήσει με ηρεμία ένα δεύτερο γκολ. Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 22′ ο Μλαντένοβιτς είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ που μπλόκαρε ο Σιαμπάνης, ενώ ο τερματοφύλακας του Βόλου είπε “όχι” και σε σουτ του Κώτσιρα.

Το γκολ ήρθε τελικά για τους “πράσινους” από μία εκτέλεση κόρνερ στο 37′. Ο Μπερνάρ έστειλε την μπάλα στην “καρδιά” της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Ιωαννίδης νίκησε τους πάντες, για να κάνει με κεφαλιά το 2-0 στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είχε στη συνέχεια και ένα καλό σουτ του Βέρμπιτς που πέρασε άουτ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 2-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους “πράσινους” να έχουν την κατοχή της μπάλας και να ψάχνουν ένα τρίτο γκολ για να “κλειδώσουν” το ματς.

Ο Αϊτόρ είχε έτσι μία καλή ευκαιρία με το που πέρασε στο ματς, αλλά το ωραίο πλασέ του έστειλε την μπάλα λίγο άουτ στο 50′. Την ίδια κατάληξη είχε δε και η κεφαλιά του Βέρμπιτς αμέσως μετά.

Ο Βόλος από την πλευρά του, έφθασε για πρώτη φορά στο ματς, κοντά σε ένα γκολ στο 60′, με τον Μωραϊτη να βγαίνει απέναντι από τον Μπρινιόλι από ασίστ του Τσοκάνη, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακας του “τριφυλλιού.

Το γκολ ήρθε τελικά για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 74′ ο Κώτσιρας έκανε μία εξαιρετική σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Βέρμπιτς πήρε άψογα την κεφαλιά από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-0 στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Βόλος
Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς-Ρούμπεν Πέρεθ (46’ Αράο), Τσέριν- Μπερνάρ (81’ Τζούρισιτς), Βέρμπιτς Παλάσιος (46’ Αϊτόρ) – Ιωαννίδης (60’ Σπόραρ).

Βόλος (Μπράτσος): Σιαμπάνης- Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος) -Τσοκάνης, Γκλάβσιτς (46’ Μπαριέντος) – Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς-Μραζ (46’ Μωραϊτης)

To Top