ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δικό του το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια- Αλλά για Άρη και Αλεξάνδρειο, καμία ενημέρωση!

Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα της παραχωρηθούν για 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με την ενημέρωση η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα.

Η παραχώρηση του κλειστού εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με τρόπο επωφελή για τον ελληνικό αθλητισμό. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ σημαντική απόφαση για το τριφύλλι, το οποίο θα μείνει στο “σπίτι” του και ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του συλλόγου.

Το γήπεδο πάντως θα παραμένει στη διάθεση της Ομοσπονδίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των Εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Η διοίκηση του Άρη παλεύει για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου χρόνια, αλλά ο κ. Αυγενάκης δε φαίνεται να ιδρώνει στο δίκαιο αίτημα της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλλον, υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τη Θεσσαλονίκη και για την Αθήνα!

To Top