Παναθηναϊκός: Εκτός με Άρη Αγιούμπ, Αντονίτο, μπήκε ο Βιγιαφάνιες

Η μαγνητική έδειξε ότι ο Γιασίν Αγιούμπ υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο , πράγμα που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα την αναμέτρηση με τον Άρη. Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Διάταση στον οπίσθιο μηριαίο έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γιασίν Αγιούμπ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον Άρη και θα επιστρέψει στις προπονήσεις εώς τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί για τον Ντάνι Πογιάτος. Ο Αντονίτο διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου για το επόμενο διάστημα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την προσεχή εβδομάδα. Ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό, ενώ ο Ιωαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και έκανε θεραπεία σήμερα.

Παράλληλα είχαμε επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στις προπονήσεις, ο οποίος βέβαια δεν συμμετείχε στο διπλό για προληπτικούς λόγους.

Όσο για τον Χατζηθεοδωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση περιελάμβανε πιεστικά παιχνίδια με μπάλα και διπλό τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

To Top