Παναθηναϊκός: Επιμένει για Οκάρο Γουάιτ

Ο Οκάρο Ουάιτ παραμένει στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για τη θέση του πάουερ φόργουορντ αν και παραμένει ακόμα η διαφορά στο οικονομικό.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα οικονομικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό είναι συγκεκριμένα. Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπερβούν οι «πράσινοι» το αγωνιστικό budget ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι στοχευμένες οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ενω δεν είναι εύκολο να μπουν σε διαδικασία «παζαριών» και πλειστηριασμών.

Από τη στιγμή που «χάλασε» του Κέβιν Χέρβεϊ, ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στην περίπτωση του Οκάρο Γουάιτ, με τον οποίο υπήρχε μεγάλη οικονομική διαφορά ύστερα από την πρώτη πρόταση που του έγινε.

Οι «πράσινοι» έχουν επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στην περίπτωση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή» ώστε να «ψαλιδιστεί» η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Οι απαιτήσεις του Γουάιτ ανέρχονται στα 900.000 ευρώ ετησίως ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των «πρασίνων» ότι ο παίκτης θα ρίξει τελικά το «κασέ» του. Μπορεί στο «κάδρο» να υπήρχε και το όνομα του Νάιτζελ Χέιζ, αλλά οι «πράσινοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν τον Αμερικανό μετά το Summer League (και πάντα με το ρίσκο να βρει ομάδα στο ΝΒΑ) όπου θα λάβει μέρος.

Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό είναι να έχει «κλείσει» το ρόστερ του έως τα τέλη του μήνα, το αργότερο τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα επαφή με τον Οκάρο Γουάιτ προκειμένου να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις. Αντίθετα, αν και έγινε κρούση στον Κουβανό Χασιέλ Ριβέρο, το υψηλό buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Μπούργκος, έβαλε… απαγορευτικό σε πιθανή συμφωνία.

Πηγή: gazzetta.gr

 

To Top