ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός και ΕΠΟ οι… μόνοι υπεύθυνοι εάν δεν έχει φιλάθλους ο τελικός!

Η ΠΑΕ Άρης παραμένει με σταθερή και ξεκάθαρη στάση σε ότι αφορά τον τελικό του κυπέλλου, το Πανθεσσαλικό έχει οριστεί ως έδρα και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις είναι φανερό ο Παναθηναϊκός και η ΕΠΟ θα είναι οι… μόνοι υπεύθυνοι εάν δεν έχει φιλάθλους ο τελικός!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει ήδη στείλει απάντηση στην Ομοσπονδία, σχετικά με το ερώτημα εάν δέχεται να παίξει σε άλλη έδρα, πλην αυτή που ορίζει η προκήρυξη. Οι κιτρινόμαυροι εμμένουν να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό. Μια ξεκάθαρη στάση, σύμφωνα με την οποία στην απάντησή τους καλούν την ΕΠΟ να πράξει τα δέοντα ώστε να είναι έτοιμο όπως πρέπει και όπως αναφέρει άλλωστε η προκήρυξη του κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει διεξαγωγή τελικού με φιλάθλους. Το θέμα της παρουσίας του κόσμου πάντως, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, αφού ακόμη παραμένει ανοιχτό, μιας και το γήπεδο αυτή τη στιγμή δεν πληροί τις «επιταγές» της ΔΕΑΒ, μια και απαιτείται η τοποθέτηση των νέων καμερών, αλλά κι ένα τουρνικέ, με τον Αχιλλέα Μπέο, να αναλαμβάνει ο ίδιος να καλύψει το κόστος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του…

Την ίδια ώρα συνυπεύθυνη είναι και η ΕΠΟ, η οποία δείχνει μια… τάση να εξυπηρετηθεί η… απροθυμία του Παναθηναϊκού να υπάρχουν φίλαθλοι, λες και η διεξαγωγή των τελικών γίνεται βάσει επιθυμιών και όχι προκηρύξεων!

To Top