Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης οι Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Σένκεφελντ και Βέρμπιτς να βγάζουν μέρος της προπόνησης, αλλά τον Χουάνκαρ να επιστρέφει στο ατομικό του πρόγραμμα.

Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (10/03-20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική των Play off της Stoiximan Superleague.

Μετά την επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη και την ομιλία του Φατίχ Τερίμ, ο Τούρκος τεχνικός είδε τους Σένκεφελντ και Βέρμπιτς να βγάζουν σήμερα μέρος της προπόνησης συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για να είναι παρόντες στο ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά τον Χουάνκαρ, που έκανε το ίδιο χθες, να επιστρέφει σήμερα σε ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία συνέχισε ο Γεντβάι ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρώτο κομμάτι με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με rondo και ακολούθως το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής, αρχικά στο μισό γήπεδο και μετά σε ολόκληρο σε μία προπόνση που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

To Top