Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τελικός πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο μεταξύ τους Game 5 για τα playoffs της φετινής Ευρωλίγκας (21:15, Novasports Prime), ψάχνοντας την πολυπόθητη νίκη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ έτσι ώστε να προκριθεί σε Final 4 για πρώτη φορά μετά από το 2012.

Έχοντας το μομέντουμ από τη νίκη της περασμένης Πέμπτης (2/5) στο Βελιγράδι με 95-88, χάρη στην οποία ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και επανέκτησαν το πλεονέκτημα της έδρας, που έχασαν στο πρώτο παιχνίδι, οι πράσινοι θα ψάξουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους, ώστε να κλείσουν το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ θα βρίσκεται στη δωδεκάδα, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, αφήνοντάς τον εκτός από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Από πλευράς της, η Μακάμπι έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά την περασμένη Πέμπτη και πλέον καλείται να βγει νικήτρια, αν θέλει να είναι εκείνη που θα βρεθεί στο Final 4 του Βερολίνου.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο κρίσιμο Game 5, αφού υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να μείνει εκτός δράσεις για αρκετές ακόμα εβδομάδες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και ο Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

To Top