Παναιτωλικός: Ανανέωσαν Ντίας και Λουσέρο

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την συμφωνία του με τους Χόρχε Ντίας και Αντριάν Λουσέρο για συμβόλαια διετούς και μονοετούς διάρκειας αντίστοιχα, αλλά και την αποχώρηση του Νίκο Μανά.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Κάτοικοι Αγρινίου θα συνεχίσουν να είναι οι Χόρχε Ντίας και Αντριάν Λουσέρο, με τον Παναιτωλικό να ανακοινώνει σήμερα ότι ήρθαν σε συμφωνία με τους δύο παίκτες, που υπέγραψαν νέα συμβόλαια μέχρι το 2021 και το 2020 αντίστοιχα!

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε ότι ο Νίκο Μανά έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κοινή συναινέσει, ευχαριστώντας τον για την 5πσοφορά του σε αυτήν…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας».

To Top