Παναιτωλικός: Η αποστολή κόντρα σε Άρη

Δίχως κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/4 19:00) ο Παναιτωλικός.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα η οποία ολοκλήρωσε το Σάββατο (20/4) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», θα αγωνιστεί χωρίς κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα πέρα των υπαρχόντων.

Πιο συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο Άργκους παρότι πήρε μέρος στις προπονήσεις την εβδομάδας που πέρασε, αλλά και οι τραυματίες Τσοκάνης, Μοράρ, Καμαρά, Νταλακούρας και Ηλίας Γιαννιώτης. Στον αντίποδα, στην διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Μαρινάκης και Μάζουρεκ που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Μετά το τέλος του προγράμματος, δεν έγινε γνωστή η αποστολή του αγώνα, κάτι το οποίο θα συμβεί λίγο πριν από την σέντρα του. Σε αυτή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Ντίας, Παρράς, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Λιάβας, Γκούγκα, Πάουλο, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά και Μπελεβώνης.

To Top