Παναιτωλικός: Τέσσερα κρούσματα στους Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός προστέθηκε στους συλλόγους της Super League  που έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, αφού μετά από σχετικό έλεγχο που έγινε βρέθηκαν θετικά στον ιό τέσσερα άτομα εντός της ομάδας του Αγρινίου.

Λίγο πριν φύγει το 2021 ο κορωνοϊός βρίσκεται σε απίστευτη έξαρση και “χτυπάει” αδιακρίτως, με τις ομάδες της Super League να μην ξεφεύγουν από τον γενικό κανόνα παρά τα αρκετά τεστ και τις πολλές προφυλάξεις που παίρνουν.

Απτό παράδειγμα ο Παναιτωλικός, αφού μετά από τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές και το τέταρτο άτομο ανήκει στο προπονητικό επιτελείο του Γιάννη Αναστασίου.

Με το που έγινε μάλιστα γνωστό πως βρέθηκαν αυτά τα κρούσματα, οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο, με τα 4 άτομα να μπαίνουν άμεσα σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης για να μην έρθουν σε επαφή με τους υπόλοιπους και συμβάλλουν άθελά τους στη διασπορά της μόλυνσης.

To Top