Παναιτωλικός: Υπέγραψε ο Γκρατερόλ

Παίκτης του Παναιτωλικού έγινε σήμερα (6/2) ο Ζοέλ Γκρατερόλ, καθώς ο γκολκίπερ από τη Βενεζουέλα που βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Joel David Graterol Nader.

Ο Graterol γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1997 στην πόλη Valencia της Βενεζουέλας. Έχει ύψος 1,82μ. κι αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Η καριέρα του άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Carabobo στην πρώτη ομάδα της οποίας εντάχθηκε το 2015. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Zamora με την οποία κατέκτησε την Primera Division (πρωτάθλημα Βενεζουέλας) το 2018 και το Κύπελλο το 2019.

Το 2020 έφυγε από την πατρίδα του για να στελεχώσει την America de Cali στην Κολομβία με την οποία κατέγραψε συνολικά 88 συμμετοχές. Επίσης κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κολομβία το 2020.

Ο Graterol μετρά 9 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επίσης έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες U20 και U21 ενώ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 3 Ιουνίου 2021 στον εκτός έδρας αγώνα με την Βολιβία.

Με την Εθνική Βενεζουέλας U20 ήταν φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2017”.

To Top